• Uzakdoğu Mucize

    26 Nisan 2017 Çarşamba

    Uzakdoğu Mucize Krem Satın Al

    Kullanıcı hacmine kadar pek çok kişinin konuştuğu ve daha çok doğal yöntemlerle insanların karşısına çıkan özel ürünlerden birisi, Uzakdoğu Mucize Krem. Ön plana çıkaran en önemli özelliği Beyaz Söğüt Ağacı Özü içermesi. Beyaz söğüt ağacı aspirinin ana maddesi olarak bilinir. Uzakdoğu Mucize Kremi, aspirinden ayıran en önemli özelliği ise kimyasal madde içermemesi ve herhangi bir yan etkiye rastlanmaması.



    Söğüt ağacının tedavi edici özelliği 3500 yıldır biliniyor. Yaprak ve kabuklarından tabii olarak üretilen bitkisel ilaçlar eski çağlarda da ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak kullanılıyordu.

    Hipokrat, salisilik asidin farkında olan ilk hekimlerden biriydi. Bazı rahatsızlıkların tedavisi için reçetesine söğüt ağacı kabuğundan sağlanan suyu ilaç olarak yazmıştır. Suda bulunan ve ağrıyı hafifleten madde bugün bildiğimiz tanımıyla salisilik asittir.





    Uzakdoğu Mucize Krem ve aspirin aynı şartlarda kullanılır. Birbirlerinden farkı Uzakdoğu Mucize kremin doğal salisilik asitten olmasıdır. Böylece yapay olarak üretilen aspirine göre daha az yan etki üretir ve diğer ürünlerden farkı sonuçlarının "ANLIK" olmasıdır. Ağrı olan bölgeye sürüldüğünde deri altına anında etki eder aynı zamanda kan akışını hızlandırır.


    1 yorum:

    Mücizevi Krem

    Tv Reklamları

    Ağrı Giderici